Serena ONLINE

Laadukasta loma-asumista ympäri vuoden!

Laadukkaat Serenan lomamökit sijaitsevat puhtaan metsäluonnon keskellä, Serena-lammen rannasta kohoavalla rinteellä aivan vesipuiston ja laskettelurinteiden vieressä. Ympäröivissä metsissä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Hinnoittelu riippuu siitä, onko vesipuisto avoinna majoitusvuorokauden aikana vai ei. Lisäksi 2. majoitusvuorokaudesta alkaen vuorokausihinta on edullisempi. Vesipuiston ollessa avoinna, hinta sisältää vesipuistoliput tai hissiliput koko majoittuvalle porukalle, joka päivälle! Tarkistathan aina ennen varausta vesipuiston ja hiihtokeskuksen aukiolot. Mökit on varattavissa myös päiville jolloin vesipuisto on suljettu.

Koronavirusepidemian vaikutus: Serenan mökit ovat tällä hetkellä normaalisti varattavissa. Mökkien siivoukseen edellisten asiakkaiden jäljiltä kiinnitetään erityistä huomiota. Majoittujien maksimimäärä määräytyy sekä a) mökin maksimimajoituskapasiteetin (8, 10 tai 13 hlöä) että b) kulloinkin Suomessa voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti. 6.4.2020 jälkeen tehdyissä varauksissa oletamme, että asiakkaamme ovat tietoisia siitä riskistä, että koronavirus jatkaa leviämistään, ja näin ollen myös riskistä, jonka he ottavat tehdessään uusia varauksia. Mikäli asiakas haluaa perua varauksensa tai tehdä siihen muutoksia koronaviruksen leviämisen vuoksi, pätevät Serenan normaalit varausehdot ts. näitä varauksia käsitellään kuin mitä tahansa muita varauksia, ja niihin sovelletaan normaaleja ehtojamme ja menettelytapojamme.

Kaikissa mökeissä on koneellinen ilmastointi, joka pitää huoneilman raikkaana ja juuri halutun lämpöisenä. Mökeissä on myös sähkösauna, takka sekä tilava ja viihtyisä terassi. Varustukseen kuuluu mm. TV, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesiuuni, mikroaaltouuni sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineet. Mökeissä ei ole pyykinpesukonetta. Erikseen pyydettäessä on mahdollista saada lastensänky (120 cm) mökkiin.

Varaus alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Erikseen sovittaessa varausaikaa on mahdollista muuttaa 20 € / h lisähintaan (ei saatavissa kesä-elokuussa). Ennen varauksen alkua saat sähköpostitse koodin, jolla pääset mökkiin ja ajoportista. Voit tulla itsellesi sopivana aikana, sillä koodi on ajastettu toimimaan automaattisesti. Hinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Vesipuiston ollessa avoinna, hinta sisältää automaattisesti vesipuistoliput tai talvikaudella vaihtoehtoisesti hissiliput koko majoittuvalle porukalle varauksen ajan kaikille päiville. Tällöin vuokrattavana ei ole mökkiä ilman lippupakettia.

Klikkaamalla huvilan nimeä saat tarkemman kuvauksen huvilasta ja pääset tekemään varausta.

Huom! Varaajan ja vähintään yhden majoittujan tulee olla täysi-ikäinen. Varaamalla mökin hyväksyt samalla varausehdot. Sääntöjen ja ohjeiden noudattamatta jättäminen tai häiritsevä käyttäytyminen voi johtaa mökistä ja alueelta poistamiseen. Mökkivuokra sisältää loppusiivouksen, mutta mökin tulee olla ns. normaalin asumisen jäljiltä. Varaaja vastaa mahdollisista lisäsiivouksen tai korjausten kustannuksista varausehtojen mukaisesti.

Mökkien maksimimajoituskapasiteettia ei saa ylittää. Kapasiteettiin ei kuitenkaan lasketa 0-3-vuotiaita lapsia. Mökkiin voi kutsua vierailijoita, mutta majoituskapasiteetin yli menevien henkilöiden on poistuttava Serenan alueelta klo 22 mennessä. Serenan mökkialueella on yöaikaan klo 23-07 yleinen hiljaisuus, jota asiakkaan tulee noudattaa.

Yhden makuuhuoneen mökki (6-8 aikuista) - Sauna

Yhden makuuhuoneen mökki (6-8 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta on näkymä rinteisiin.

Huvilan koko: 60 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 4 yhden hengen vuodetta, 1 parivuode, 1 vuodesohva.
Kahden makuuhuoneen mökki (8-10 aikuista) - Sauna

Kahden makuuhuoneen mökki (8-10 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta on näkymä rinteille.
Huvilan koko: 84 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 4 yhden hengen vuodetta, 2 parivuodetta, 1 vuodesohva
Kahden makuuhuoneen mökki (11-13 aikuista) - Sauna

Kahden makuuhuoneen mökki (11-13 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta näkymä rinteille.
Huvilan koko: 107 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 7 yhden hengen vuodetta, 2 parivuodetta, 1 vuodesohva
Kylpytynnyri

Kylpytynnyri

Vuokra sisältää paljun tuotuna mökille Serenassa, polttopuut käytön mukaan, paljun täytön, sekä paljun tyhjennyksen ja jälkisiivouksen. Palvelu varattavissa vuoden ympäri. Palju tuodaan klo 16 mennessä mökille.
Kaasugrilli

Kaasugrilli

Erillisvuokrattava kaasugrilli mökillä. Hinta sisältää kaasugrillin pihteineen sekä 1 kaasupullon käytön. Tilaathan grillin sille päivälle jolloin haluat sen olevan käytettävissä. Grilli on käytettävissä samalla hinnalla koko mökkivarauksen ajan.
Serena-kota

Serena-kota

Lapin kota ryhmille tai mökkiasiakkaille yksityiskäyttöön vuoden ympäri klo 11-23 välisenä aikana max 4 tunnin ajan. Varaus viim. 3 vrk etukäteen. Kodassa on sähkövalaistus, lämmitys. Max 30 hengelle.