Serena ONLINE

Laadukasta loma-asumista ympäri vuoden!

Laadukkaat Serenan lomamökit sijaitsevat puhtaan metsäluonnon keskellä, Serena-lammen rannasta kohoavalla rinteellä aivan vesipuiston ja laskettelurinteiden vieressä. Ympäröivissä metsissä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Vesipuiston ollessa avoinna, hinta sisältää vesipuistoliput tai hissiliput koko majoittuvalle porukalle, joka päivälle! Tarkistathan aina ennen varausta vesipuiston ja hiihtokeskuksen aukiolot. Mökit on varattavissa myös päiville jolloin vesipuisto on suljettu.

Kaikissa mökeissä on koneellinen ilmastointi, joka pitää huoneilman raikkaana ja juuri halutun lämpöisenä. Mökeissä on myös sähkösauna, takka sekä tilava ja viihtyisä terassi. Varustukseen kuuluu mm. TV, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesiuuni, mikroaaltouuni sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineet. Mökeissä ei ole pyykinpesukonetta. Erikseen pyydettäessä on mahdollista saada lastensänky (120 cm) mökkiin.

Varaus alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Erikseen sovittaessa varausaikaa on mahdollista muuttaa 20 € / h lisähintaan. Ennen varauksen alkua saat sähköpostitse koodin, jolla pääset mökkiin ja ajoportista. Voit tulla itsellesi sopivana aikana, sillä koodi on ajastettu toimimaan automaattisesti. Hinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Vesipuiston ollessa avoinna, hinta sisältää automaattisesti vesipuistoliput tai talvikaudella vaihtoehtoisesti hissiliput koko majoittuvalle porukalle varauksen ajan kaikille päiville. Tällöin vuokrattavana ei ole mökkiä ilman lippupakettia.

Klikkaamalla huvilan nimeä saat tarkemman kuvauksen huvilasta ja pääset tekemään varausta.

Huom! Varaajan ja vähintään yhden majoittujan tulee olla täysi-ikäinen. Mökin maksimimajoitusmäärää ei saa ylittää. Mökin vuokra sisältää loppusiivouksen, mutta varaaja vastaa mahdollisista ylimääräisen siivouksen tai korjausten kustannuksista. Varaamalla mökin hyväksyt varausehdot.

Yhden makuuhuoneen mökki (6-8 aikuista) - Sauna

Yhden makuuhuoneen mökki (6-8 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta on näkymä rinteisiin.

Huvilan koko: 60 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 4 yhden hengen vuodetta, 1 parivuode, 1 vuodesohva.
Kahden makuuhuoneen mökki (8-10 aikuista) - Sauna

Kahden makuuhuoneen mökki (8-10 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta on näkymä rinteille.
Huvilan koko: 84 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 4 yhden hengen vuodetta, 2 parivuodetta, 1 vuodesohva
Kahden makuuhuoneen mökki (11-13 aikuista) - Sauna

Kahden makuuhuoneen mökki (11-13 aikuista) - Sauna

Huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö, rentoutumisparvi ja terassi, jolta näkymä rinteille.
Huvilan koko: 107 m²
Vuoteen/vuoteiden koko: 7 yhden hengen vuodetta, 2 parivuodetta, 1 vuodesohva
Kylpytynnyri

Kylpytynnyri

Vuokra sisältää paljun tuotuna mökille Serenassa, polttopuut käytön mukaan, paljun täytön, sekä paljun tyhjennyksen ja jälkisiivouksen. Palvelu varattavissa vuoden ympäri. Palju tuodaan klo 16 mennessä mökille.
Wanha kota

Wanha kota

Lapin kota ryhmille tai mökkiasiakkaille yksityiskäyttöön. Kodassa on sähkövalaistus sekä tilaa 40 hengelle. Hintaan sisältyy tulentekovälineet, polttopuut, makkaratikut ja halsterin käyttö. Asiakas vastaa itse siivouksesta käytön jälkeen.
Kaasugrilli

Kaasugrilli

Erillisvuokrattava kaasugrilli mökillä. Hinta sisältää kaasugrillin pihteineen sekä 1 kaasupullon käytön. Tilaathan grillin sille päivälle jolloin haluat sen olevan käytettävissä. Grilli on käytettävissä samalla hinnalla koko mökkivarauksen ajan.
Grillikatos + kaasugrilli

Grillikatos + kaasugrilli

Tunnelmallisesti valaistu ulkoilmakatos kaasugrillillä. Katoksen istuinryhmiltä vaikuttava maisema Serena-lammelle. Hinta sisältää kaasugrillin sekä yhden kaasupullon käytön. Lisägrilli varattavissa sopimuksen mukaan. Asiakas vastaa siivouksesta.